Thursday, April 16, 2015

Throwback to Grand Canyon

Viimevuonna mulla oli jonkun verran tietokoneen kanssa ongelmia, ja multa löytyy ties kuinka monia postauksia mitä se vanha kone ei mun ikinä antanut ladata. En nyt kuitenkaan viitsi julkaista niitä vanhoja koska ei kuulosta yhtään järkevältä jos puhuisin ''viime viikonlopusta'' kuutisen kuukautta myöhässä.

Anyways, viimevuonna muistaakseni lokakuussa lähdin saksalaisen kaverini Luisan ja hänen perheen kanssa päiväreissulle tuonne muutaman tunnin päähän - nimittäin Grand Canyonille! Arizonassa oleillessani se on vähän sellainen must see mutta ei kyllä tarvinnut pakottaa lähtemään - päinvastoin. Muistan vieläkin kuinka innoissaan oltiin, ja oli se kyllä ihan just niin upea kun puhutaan, ja monta kertaa upeampi! Eihän sitä maisemaa ikinä kuviin saa ikuistettua niin täydellisesti kun se on mutta mulla on tuhansia kauniita kuvia ja muistoja ihan tuolla korvien välissä :)

Lähdettiin siis aikaisin aamulla jo 6 aikaan ajelemaan tuonne pohjoiseen eväät sun muut takakontissa ja auto täyteen pakattuna. Mentiin yhden pysähdyksen taktiikalla (huomaa, suomisanasto hallussa) ja matka meni oikeastaan tosi nopeasti, eipä tästä Phoenixista kovin montaa tuntia sinne ajele! Päästiin sitten siinä aamukymmenen jälkeen perille ja lähdettiin vähän kiertelemään ja katselemaan millaista sielä on! Käytiin sitten myös patikoimassa, syötiin, ja vietettiin vaan ihan sanoinkuvaamattoman hieno ja hauska päivä, ja vielä parhaassa mahdollisessa seurassa! Jos ikinä kenelläkään on mahdollisuus mennä käymään Grand Canyonilla, niin en voi muuta sanoa että menkää menkää menkää. Rehellisesti sanottuna varmasti yksi kauneimmista paikoista missä oon lyhyen elämäni aikana ollut - en mä sitä oikein osaa kuvailla, oon tuloksetta miettinyt sanoja niin kauan. Tärkeintä on kuitenkin ne muistot ja elävät kuvat päässä. Niin kaunista, luonto 
Nyt, annetaan kuvien puhua puolestaan!

Jotkut kuvat näyttää ihan muokatuilta ja liian värillisiltä/oransseilta, mutta tosiasiassa en siis ole muokannut yhtään - aurinko ja kaikki valo oli vaan jotenkin ihan erilainen ja satumainen tuolla ylhäällä! 
1 comment:

  1. $9 Million Fraud Judgment Against Antony Gordon In Federal Court

    This fraud judgment has led to Antony Gordon Los Angeles Chapter Seven bankruptcy, which is a straight liquidation.
    This (2:13-ap-01536-DS 1568931 Ontario Ltd., an Ontario (Canada Corporati v. Gordon et al) looks like a $9 million dollar fraud judgment in federal court against Rabbi Chanan (Antony) Gordon (an attorney, motivational speaker, and hedge fund manager).

    http://www.lukeford.net/blog/?p=59030

    ReplyDelete