Wednesday, April 15, 2015

Life is busy business

Uusi viikko on taas hyvällä vauhdilla jo puolessa välissä, ja päivät pelottavasti vaan vähenee. Mulla on aika pitkälle kokoajan jotain tekemistä, niin että päivät vaan kiitää ohi niin ettei huomaakkaan.

Koulussa on ollut nyt ollut eilen ja tänään sellaset testit kaikille Arizonassa, mutta vaikka mulla on english, mun opettaja sanoi ettei mun tarvitse mennä kun ei se vaikuta kuitenkaan mihinkään. Sopihan se mulle, eli menin eilen kouluun 11:27-2:20 ja tänään sama. Eilen aamulla nukuin vaan vähän univelkoja pois, mutta tänään käytin vapaa-aamun hyväksi ja lähdin ihanalle kropan ja mielen herättävälle aamulenkille, söin hyvän aamupalan ja nyt venyttelen tässä samalla kun kirjoittelen. Ei oikeastaan voisi parempaa alkua kouluaamulle toivoa!
Tän viikonlopun tuun viettämään vielä täällä jossain päin Phoenixia tai Scottsdalea - toivon mukaan nään mun belgialaista kaveria pitkästä aikaa. Suunnitelmissa olisi viettää mukava päivä kauniissa Old Town Scottsdalessa, ja vähän kuviakin olisi tarkoitus napsia. Pidetään nyt peukut pystyssä että saataisiin molemmat hoidettua kyydit!

Ensi viikolla otan viikon lopusta pari koulupäivää pois - lähden nimittäin torstaina San Diegoon! Oon niin innoissani, se on ollut mun listalla jo niin pitkään ja nyt se toteutuu! Menen sinne siis Young Lifen kanssa ja ollaan matkan päällä torstaista perjantaihin. Varmasti ihan huippuviikonloppu tulossa!
Heti perään tulee sitten vielä toinenkin California-viikonloppu, nimittäin lähdetään vaihtariporukalla Disneylandiin ja Huntington Beachille. En malta odottaa!

Tekemistä siis riittää viikonlopuille nyt vähäksi aikaa, ja viikonpäivät näyttää olevan myös aika kiireisiä, en tiedä miten ihmeessä saan järjestettyä aikaa kaikille ennen kuin lähden! Pian viikkoja saa laskea jo yhden käden sormilla, joka on ihan hullua, tuntuu että järjestän itselleni jopa liikaa tekemistä jo nyt, mahtaakohan se edes olla mahdollista? Toivottavasti ei, koska ei sillä että ainakaan alkaisin karsia tekemisiä pois - en ennenkuin joku kertoo että nyt on liikaa, jos on

Näillä mennään nyt, toivotan itselleni hyvää koulupäivää ja mukavaa loppuviikkoa kaikille!


No comments:

Post a Comment