Sunday, March 22, 2015

Missä matkatavarat?

No ei kyllä mitään hajua. Kuulemma kai ehkä mahdollisesti saattavat majailla Los Angelesissa missä mulla oli siis välilasku matkalla Hawaijilta takasin kotiin. Se tunne kun kahden päivän valvomisen ja päivän syömättömyyden jälkeen seisoskeli matkatavarahihnan luona viimeisenä eikä laukkuja enään tullut mistään ja tajusi ettei se kyllä ole tulossakaan... Tuli itku, otti vaan niin paljon päähän. Eikun tiskille raivoamaan. 

Eli nyt siis, mulla on kirjaimellisesti kaikki kesävaatteet/tavarat teillä tuntemattomilla. Koneen laturikin on matkalaukussa (nyt akkua 5%), eli ajattelin nyt vain nopeasti päivittää että hengissä selvittiin ihan ylivoimaisesti vaihtovuoden parhaasta viikosta ja parin päivän valvomisen jälkeen olen kyllä kotona, tosin ilman mitään. Että kyllä sitä Hawaiji-postausta tulee, ei vaan nyt ihan ajallaan koska akku ei luultavasti riittäisi niin kauan. 

Sanon nyt kuitenkin ettei varmaan myöhemminkään sanat riitä kuvailemaan tota viikkoa, oli aivan upea reissu. Tästä laitan nyt vaan ihan pari kuvaa mutta säästän kuitenkin suurimman osan siihen kunnon postaukseen. Nyt toivotaan sitten että löytyis se laukku jostain päin maailmaa ja saisin sen mahd. pian! Niinkun sanoin, siellä on oikeastaan paria talvivaatetta lukuunottamatta ihan kaikki mitä tällanen mun kaltainen vaihto-oppilas omistaa. Tietokone, kännykkä ja kamera oli käsimatkatavaroissa - siinä kaikki. Peukut ja varpaat pystyyn nyt kaikki! Haluun mun vaatteet! Ja kaiken muunkin..
Katotaan miten nyt sitten kouluun paluun jälkeen aikataulu antaa periksi, mutta tässä lähipäivinä tulee kuitenkin Hawaiji postausta. Tulee varmasti ratkiriemukas koulupäivä viikon missaamisen jälkeen!!

No comments:

Post a Comment