Saturday, March 14, 2015

Lennon päässä paratiisista

Vihdoin! Vihdoin vihdoin vihdoin! Pienestä likasta asti se on tuntunut niin kaukaiselta haaveelta... Nyt kuitenkin odotus palkitaan, matkalaukku on pakattu jo monta päivää sitten ja passi kourassa kärsimättömänä odottelen lähtöä lentokentälle ja sitten kohti Hawaijia!!! En voi kuvailla tätä tunnetta, niin kauan aikaa on laskettu kuukausia, viikkoja ja päiviä - ja nyt se on enää muutaman tunnin päässä. Oon ollut niin monta päivää valmiina lähtemään, niinkun kirjaimellisesti laukut pakattu jo alkuviikosta (ja käyty läpi muutaman kerran joka päivä), että naurattaa. Ei ainakaan siitä kiinni ettenkö olisi ajoissa, kello on vasta 7 ja lähtö kentälle on 8. Jotain sentään opittu siitä päivästä kun lähdin vaihtoon (nukuin pommiin). 


For once you have tasted flight you will walk the earth with eyes turned skywards, for there you have been and there you will long return. 
-Leonardo Da Vinci


Hawaijilla meillä on ohjelmassa mm. surffausta, katamaraaniretki, snorklausta, Pearl Harbor retki, ja paljon muuta aivan upean kuuloista ohjelmaa! Suunnitteilla on räpsiä aika paljon kuvia, heh. Katsotaan myös saataisko GoProlla jotain aikaan.. ;) Pidemmittä puheitta tohon alle keräilin kollaaseihin vähän esimakua tulevasta viikosta, mulla on tässä vielä vähän tekemistä ennen lähtöä (käydä vielä pari kertaa laukku läpi kun en oo tarpeeks montaa kertaa sitä tehny...). Aikataulun mukaan yritän postailla ehkä jotain sieltä Hawaijilta, mutta en lupaa mitään. Kattellaan! No comments:

Post a Comment