Monday, September 8, 2014

SPIRIT WEEK & HOMECOMING 2K14

Huhhuh mikä viikonloppu, ei voi muuta sanoa. Varotan heti alkuunsa, teksti tosiaan saattaa ajoittain olla vähän sekavaa nimittäin unet on jääny aika vähiin nyt viikonloppuna. Mun on nyt kuitenkin pakko antaa vähän aivojen levätä läksyjen keskellä ja täähän on paras tapa siihen, heh. 
 
Anyway viime viikko koulussa meillä oli siis Spirit week, jokaisena päivänä oli joku teema. Itse kun olin pois sitä edeltävän viikon niin en edes tiennyt koko Spirit weekistä koska sattuneista syistä mulle ei mistään tollasesta paljoa infoilla. Mut siis, eka päivä (tiistai) oli American-teema, mihin löysinkin puolen tunnin varotusajalla edes oikeen väriset vaatteet. Keskiviikkona oli sports-day, mihin mulla ei ollut yhtäkään sellasta vaatetta mitä oisin keksiny laittaa päälle, mutta onneks yli puolilla ei ollut mitään! Torstain pyjama-dayssa aika harvoilla oli kyseinen ''asu'' koska esim sellasissa normi yöhousuissa tulis älykuuma 40 asteen lämmössä. Ja muutenkin, oli myös samalla koulukuvauspäivä. Perjantaina oli hawaiji-teema, mutta koska illalla oli tulossa iso Homecoming-peli, niin about kaikilla oli meijän koulun joukkueen Firebirds:n paita (Birdcage T-shirt). Meijän koulussa meno on muutenkin aina välillä varsin railakasta mm. lunchilla, niin Spirit week ei siltä osin kauheesti eronnut muista viikoista. Mutta perjantaina ilmapiiri oli jotenkin ihan eri; kaikki oli jo selvästi ihan innoissaan illan futispelistä, koska se kuitenkin on niin iso peli. Kyllä mäkin ootin sitä ihan hulluna, koska se oli samalla mun eka football-peli täällä!

Birdcage ootd (pe)
Tiistain American-ootdOdottaminen palkittiin sitten; siis se ilta oli jotain aivan omaa luokkaansa, ihan huikeeta! Peli alkumarsseineen ja cheerleadereineen oli itsessään jo tosi mahtavaa, ihan kuin jostain leffoista. Mutta se, että oli itse mukana sielä melkein koko muun koulun kanssa kannustamassa ja pitämässä hauskaa! High school spirit on yks asia minkä halusin päästä kokemaan, minkä takia lähdin jenkkeihin, ja tää luultavasti on vasta pintaraapaisu siitä. Ja ainiin, meijän koulu tietenkin voitti ihan heittämällä ;-)
 

Viikon kruunas vielä itse lauantai-illan homecoming. Mä olen sanaton. En muista koska mulla olis viimeks ollu niin hauskaa kun actually näinä molempina päivinä! En haluis liikaa hehkuttaa, mutta voisin vaikkapa sanoa, että kaikki se oli jopa paljon siistimpää kun leffoissa. Oon niin onnellinen!
Niinkun taisin jo edellisessä postauksessa mainita (en oo varma), niin homecoming ei siis meijän koulussa ollut niinkun tanssiaiset, vaan pikemminkin juhlat vaan, älyttömän hyvät juhlat. Ja 70's teema oli napannut mukaansa luultavasti kaikki, en ainakaan nähnyt yhtäkään ''normaaleissa'' vaatteissa. Kaikilla oli just jotain tie dye-paitaa ja sellasta 70-luvun vaatetusta, niinkun mullakin. Oli tosi hauskaa, ja jotenkin niin siistiä kun ei Suomessa tollasen onnistuminen tulis kuuloonkaan. Kaikenkaikkiaan oli tosi onnistunut ilta/yö niin before&after partyissä, partybussissa kun itse juhlissakin! Ja ettei synny väärinkäsityksiä, koko viikonloppu oli alkomahooliton, en rikkonut vaihtarisääntöjä.

Party bus
Before&after party porukka! oon piilossa heh
Ainut kuva bussimatkalta, kun meno oli vielä suht matalalla.. 


Kirsikkana kakun päälle, lauantaiaamuna mun alueen vaihtareiden orientaatiossa, mun paras aluevalvoja ikinä kertoi että mun perheenvaihto onnistuu. Oon niin onnellinen, ilonen, innostunut ja kiitollinen. Onneks tää sujui näin helposti, kiitos mun aluevalvojan. En parempaa ois voinu toivoa Vaihto tapahtuu siis ens viikolla, ja en sitten ainakaan vielä tänne nettiin kirjoittele sen enempää.

Mulla tuli tossa yhen keskustelun yhteydessä viimeviikolla ihan loistava kirjoitusidea, ja se on varmaan seuraava postaus minkä pyrin toteuttamaan. Nyt palaan takasin läksyjen kimppuun, vaikka mulla on kyllä ihan järkyttävä väsymys.. Viimeöinen myrsky piti hereillä ihan kiitettävästi. Oli kuulemma yks Arizonan historian voimakkaimmista ja pahimmista, ei ihme että puhelimen näyttö täyttyi tuhotulva- ja muista varotuksista. Aamulla se jatkui vielä jonkun aikaa, mutta muuttui kuitenkin auringonpaisteeks eikä (?) mitään pahempia vahinkoja onneks ainakaan täällä Phoenixin suunnalla tapahtunut. :-) 

Loistavaa alkanutta koulu-, loma-, työ- tai mitä tahansa viikkoa kaikille !

No comments:

Post a Comment