Wednesday, September 24, 2014

Huuuge amount of everything

Huhhuh, huhhuh. En voi nyt muuta sanoa. Enkä aio kaikkien muiden tavalla pyydellä anteeksi kirjoitustaukoa, sori vaan. Jos ei oo ollu hetkeä kirjottaa niin eihän siinä sitten mitään. Ja tästä tulee aika kirjoitustäyteinen postaus koska tekee mieli kirjoittaa, heh ylläri. Eikä kuviakaan oo paljon kerennyt napsia, joten nauttikaa laadukkaasta tekstistä...
Tässä parin viikon sisässä on siis tapahtunut ihan hulluna asioita! Isoimpana juttuna, vaihdoin siis perhettä ja huomenna (torstaina) oon ollut täällä uudessa perheessä viikon. Mun elämä on helpottanut ihan älyttömästi tän vaihtamisen ansiosta ja siitä suuurin kiitos mun aluevalvojalle, joka teki tän helpoks ja kaikki sujui ilman hankaluuksia. Oon kuullut myös niitä vähän huonompia kokemuksia aluevalvojista, joten oon enemmän kun onnellinen että mulla on Cristi! Nähtykkin monta kertaa, kun jotkut ei välttämättä omaansa kun pari kertaa koko vuoden aikana..
Anyway perheenvaihdon myötä mulla katos kun tuhka tuuleen tosi paljon päänvaivaa, ahdistusta ja huonoa mieltä. Tykkään tästä uudesta perheestä ihan älyttömästi, nää on paljon kotona, valmistaa kotiruokaa, aamupalaa, ja tuntuu ihan perheeltä, for real.
Terveydentilassa tuli pari muuttujaa tossa viime viikon lopusta ja tän viikon alusta, mutta nyt ajatelleena ja taas vähän viisaampaa tahoa kuunnelleena se varmaan johtui vaan siitä kun se kaikki älytön stressi katos niin keho voi reagoida vähän. Mutta jos se siitä oli niin kaikki se kipu ja tuska oli tän arvosta, vihdoin alkaa asiat luistaa.

Sain mun ekat Suomipostit myös viime viikolla!! Ah se tunne kun tulee kotiin ja ovella odottaa vähän maailmaa matkanneen näköinen paketti. Made my day, thanks mom love you the most

Koulussa alkaa nyt pikkuhiljaa ehkä helpottaa, sillä sain vaihdettua geometrian pois!!! varmaan paras asia pitkään aikaan, siis sekin on tuottanu mulle niin paljon stressiä ja ahdistusta ettei rajaa. Se opettaja ei anna yhtään anteeks sitä etten osaa kieltä enkä siis ymmärrä siitä yhtään mitään, se on kun toinen kieli. Actually kolmas... Anyway nyt ei enää ikinä sinne luokkaan, houlimouli mä oon ilonen. Loppupäivän koulussa vaan tirskahtelin siellä koulupihalla kävellessäkin, vaikka oisin ollu yksin. :'D Iso taakka harteilta katosi! Sain siis sen tilalle toisen, saman English tunnin sinne aamulle mikä mulla itelläni on iltapäivällä mutta se on mulle enemmänkin study hall, eli voin tehdä sielä läksyjä ja samalla saan olla sen opettajan luokassa josta tykkään, ja voin tarvittaessa kysyä englannin läksyistä kun sekin on hankalaa. Perfect! Enää mättää kemia, mut päätin kuitenkin vielä vähän aikaa yrittää päästä kärryille siinä. Jos ei onnistu, niin mun counselor sanoi että sillekkin asialle voi todellakin tehdä jotain, vaihtaa johonkin vähän... mukavempaan.

Huomenna on kyllä sellanen torstai mikä on ihan täydellisyyttä; day off school! Mennään parin vaihtarin kanssa tohon aika lähelle yhteen ostoskeskukseen laittamaan visaa vinkumaan ja silleen, jos jaksan/muistan/oon sillä tuulella niin voin yrittää kuvata myday-videon koska siinä samalla voisin vähän näyttää helpommin miltäs täällä näyttää koska meen sinne kävellen. Katsellaan. En oo paljoa mitään kerennyt täällä lähteä shoppailemaan, niin täällä muutenkin väsyneenä (ja ylivirkeenä) oon ihan innoissani haha.

Katellaan millon palaillaan, mutta nyt yritän keretä vähän alkaa ottelemaan kuvia kun kerkeää vapaa-ajalla tehdä jotain suurimman koulustressin väistyttyä. Edelleen niitä postausehdotuksia saa laittaa. Tiiän et teitä on sielä jo yli 60 ;-) 
Nyt lähden tästä haukkaamaan vähän iltapalaa ja sitten skypetän kotiin illemmalla.
  Tää oli nyt tällanen kuulumisten tiivistys (onks toi sana? kuulostaa tosi tyhmältä mut en keksi muuta, suomi takkuilee..). See ya!!


No comments:

Post a Comment