Thursday, September 4, 2014

Back in business

Niinkun otsikko vähän vihjaileekin, oon nyt siis tällä viikolla palaillut takasin koulunpenkille. Jestas mä oikeesti oon jäänyt jälkeen, varsinkin englannissa. Sain aivan törkeen määrän läksyjä heti tiistaina (maanantaina oli Labor day =ei koulua) ja niiden parissa oon tuskaillutkin siitä asti. Nyt mun oli vaan pakko päästä hetkeks hengähtämään, ja mikäs sen parempaa puuhaa kun tulla kirjottamaan blogiin, suomeksi. Vaikka tää kieli jo oikeestaan sujuu tosi hyvin, on se silti kiva välillä vähän omaakin kieltä kirjotella :-)
Muuten koulu alkaa olemaan jo itseasiassa ihan mieluisa paikka, kun alkaa ymmärtämään edes jotain tunneillakin eikä tuu enään sellasia epätoivon itkuhetkiä. Ja kavereitakin on alkanut saamaan, mutta tässä mun tilanteessa (en puhu täydellistä englantia, oon uus täällä) tarvii osata erottaa, että kenen kanssa tosiaan kannattaa kaveerata ja kenen ei. Opettajat on oikeestaan kaikki tosi ihania ja monet tykkää musta ihan hirveenä, haha lucky me. 
Spirit week on nyt siis meneillään ja huomenna on homecoming-futispeli ja lauantaina homecoming. Teen sitten niistä kaikista yhteensä jonkunnäkösen postauksen kun lauantaikin on ohi, koska ei oo mitään järkeä tehdä ensin pelkästään tästä viikosta postausta ilman kuvamateriaalia. Homecomingin teemana on tänä vuonna meijän koulussa 70's, ehkä yhtään tiedä mitä laittaisin päälle.. Pakko keretä huomenna tai lauantaina jotain ostamaan, koska täällähän kaikki oikeesti pukeutuu siihen teemaan toisinkuin Suomessa! Ja turha siis ootella mitään mitään coolia postausta hienoista tansseista, koska täällä homecoming on oikeestaan vaan juhlat, ei tanssit ja mitään tanssimekkoja ei siis oo. Mennään sellasessa porukassa sinne vaan, josta en todellakaan tunne kaikkia mutta ihan loistava mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, ootan innolla! Kameraa en luultavasti jaksa kantaa mukana, mutta kännykkäkuvilla mennään, nöyrä anteeksipyyntöni.

Kiitos kaikille jotka on vastannut tohon kyselyyn, tosi kiva nähdä että tätä noin monet lukee! Ja jos et itse ole vielä käynyt nappia painamassa, niin olis kiva jos kävisit myös :-)
Eli kun teitä kerran on, niin nyt pyydän teitä kommentoimaan (anonyymiesto ei pitäis olla päällä) jonkunnäkösiä postausehdotuksia (kuva tai teksti, miten vaan), jos ette jaksa lukea vaan tällasia höpöttelyjä. Mullehan se on ihan fine kyllä mä tykkään kirjottaa aiheesta kun aiheesta, mutta haluisin myös kuulla lukijoiden ideoita :-)
Nyt mulla ei oo tän enempää aikaa näpytellä, vaan täytyy mennä loihtimaan Article of week-analyysi huomiseks. Palaillaan ehkä, toivottavasti, sunnuntaina homecomingin merkeissä!

No comments:

Post a Comment