Tuesday, August 19, 2014

Still alive

...vaikka koko tää aika täällä perillä on ollut aikamoista tunteiden sekametelisoppaa!
Saavuin siis tänne perille viime keskiviikkoiltana, ja matkat meni tosi hyvin sekä Atlantaan että Phoenixiin, Atlantassa vaan melkein kolme tuntia meinasi käydä pitkäksi. Kentällä mua olikin vastassa mun hostmom ja hostsisko sekä tämän hyvä kaveri. Mulla on vaan tosi hämäriä muistikuvia siitäkin päivästä, kun olin koko campin ajan nukkunut sellasia 3-5 tunnin unia.. 

Tää alku on täällä mennyt tooosi vaihtelevasti. Ekana oli kivaa, sit oli vaikeeta, sit oli taas kivaa, sit taas vaikeeta. Ja ne vaikeet ajat tosiaan on vaikeita. Niiden yli oon selvinnyt näinkin hyvin ainoastaan yhden ihmisen ansiosta, ja oon enemmän kun kiitollinen kyseiselle henkilölle joka on aina osannut auttaa, tukea ja rohkaista. En tiedä miten voisin kiittää enempää ♥ 
  
Onnen kyyneleet takinkaulukseen, kuin tähti taivaalle putoaa.Nyt vähän ajatuksiani kirjoittaeena oon taas tarpeeksi hyvällä tuulella tehdäkseni ihan mukavan kasan läksyjä. Tosiaan tää alku täällä; uus perhe, kieli ja varsinkin koulu vie multa ihan älyttömän paljon aikaa ja energiaa, joten en yhtään tiedä tästä postaustahdista. Nyt läksyjen kimppuun!  
Ja myöskin hyvää yötä suomalaiset!

No comments:

Post a Comment