Tuesday, August 12, 2014

NYC & Six Flags


Nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan tää camp pulkassa! Eilen oltiin koko päivä vapaasti Manhattanilla shoppailemassa, kuljettiin kaks kertaa Subwaylla, käytiin Top of the Rockissa (ylempi kuva) ja kirjaimellisesti juostiin paikasta toiseen. Oli taas siis tosi raskas päivä, mutta en mä kyllä mistään hinnasta olisi tota päivää missannut. Illalla oli vielä Flight-info, jossa ei oikeestaan tullut muuta uutta tietoa kun mun kuljetuksen lähtöaika sitten keskiviikkona.

Tänään meillä oli Six Flags -huvipuistopäivä, joka oli ihan mukava, vaikkakin taaas kerran tosi väsyttävä. No, en jälleen ala tässä julkisesti valittamaan. Tultiin hotellille varmaan joskus 8 jälkeen, jollon sitten melkeen heti pakkasin suurimman osan ja vietettiin vaan aikaa yhdessä. Nyt kello on taas vierähtänyt jo melkein yhteen, ja mun tarvitsisi mennä nukkumaan koska joudun herätä taas viiden jälkeen lähtöjen takia. Itelläni siis oma lähtö vasta 9 mutta saksalaisella huonekaverilla kai 6?
Elina tosiaan lähti jo tänään aamulla Californiaan, toivottavasti on päässyt turvallisesti perille! 

Wau tuntuu ihan uskomattomalta että huomenna mä ihan tosiaan lennän mun tulevan vuoden perheeseen! Oon ihan superinnoissani, eikä mua jännitä kun vähän. Hostmomin kanssa meilanneena tunnen vaan että kaikki oikeesti on ihan valmiina ja ne innolla myös odottaa mua siellä. Nyt kun pääsen vielä vaan Atlantan kautta Phoenixiin, niin kaikki luultavasti on hyvin. Koti-ikävän tuloa yritän ennakkokarkottaa monin tavoin, mutta eiköhän se sieltä kohta tule jos on tullakseen.
Päivitän luultavasti seuraavan kerran ehkä vasta ens viikolla (saatan aiemminkin), koska aloitan torstaina koulun, ja sitten viikonlopuksi lähdetään hostien ''mökille'' jonnekkin vuorille.

 Nyt täytyy mennä taas nukkumaan että pystyn edes jotenkin herätä aamulla.. Wish me luck, toivotaan että matkat menee hyvin ja pääsen mutkitta perille vaikka Phoenixissa on momin mukaan ollut kovat ukkosmyrskyt. Se on moi!No comments:

Post a Comment