Sunday, August 10, 2014

Jet lag

Tästä lähtee nyt ensimmäinen postaus täällä Yhdysvaltojen maaperällä! Matkat meni hyvin (Ei oikeesti ees menny mut en jaksa alkaa valittamaan), vaikka Kööpenhaminassa lento oli myöhässä, mutta saavuttiin kuitenkin Newarkiin ajallaan. Kun päästiin hotellille ja ajassa oltiin menty 7 tuntia taaksepäin, olin (oltiin kaikki) jo niin väsyneessä tilassa, ettei mulla edes ole kauheasti järkeviä muistikuvia siitä ajasta. Laitoin vaan Suomeen perheelle sekä myös parille muulle viestin ja uni taisikin tulla kohtalaisen nopeasti. Jetlag vaivaa edelleen ja voimakkaasti, mutta yritän tässä nyt (klo 9.30 PM) pitkittää nukahtamista etten loiki taas aamuneljän aikaan hereillä. 
 Suomesta meitä lähti siis yhteensä 5 tyttöä, matkat meillä meni tosi jouhevasti ja on ollut tosi hauskaa yhdessä! Toki ehkä vähän tulee puhuttua liikaa suomea täällä leirillä, mutta eiköhän tässä ole kohta 10 kuukautta aikaa puhua englantia. 

Finnishgirls!


 Tänään (sunnuntaina) meillä lähti kahdeksalta aamulla bussi kohti Manhattania. Kierrettiin siis koko päivä oppaan kanssa aina bussilla paikasta toiseen ja käveltiin sitten sielä. Mun aivot lyö nyt niiin tyhjää etten todellakaan edes yritä luetella kaikkia paikkoja (joita tosiaan oli paljon), mutta mm. Central Park, China town ja Grand Central Terminal on nyt nähty ja koettu. Päivä oli aivan superpuuduttava ja jalat huusivat hoosiannaa siinä kahdeksan tunnin jälkeen, mutta oli ihan huikeen hieno päivä! Illalla oli vielä sellainen meeting, missä kerrottiin kaikkea isäntäperheeseen saapumisesta koulun aktiviteetteihin. Olin järkyttävän väsynyt yhdessä vaiheessa, mutta onneksi ponnistelin hereillä kokoajan koska se oli oikeasti tosi informatiivinen ja hyödyllinen tilaisuus! Ei voinut ainakaan päästää ajatuksia muualle koska se tietenkin oli englanniksi (7/70 tältä campilta on suomalaisia), ja ainakin mulla tollasen luennon ymmärtäminen vaati kaiken keskittymisen. 
Kuvat saa nyt siis kertoa meidän New York-sightseeing -päivästä. Huomenna yhdeksältä lähtee jälleen bussi Manhattanille, mutta koko päivä on vapaasti aikaa shoppailulle! Huikea päivä siis jälleen tulossa.

 
Stuart little -paikka :3
 
Times Square &finnishgirls!! hehkeenä ollaan
Sinkkuelämää -katsojat check!
Carrien ''koti''
Ghettoa ohikulkumatkalla!
 
Ryhmärämä!
WTC memorial
.
Central park

No comments:

Post a Comment