Friday, August 8, 2014

Farewell


Mä vaan niin rakastan mun ystäviä ! Maanantaina mulla siis tosiaan oli viisumihaastattelu, joka kokonaisuudessaan oli ihan syvältä. Pari tuntia sielä vierähti, voisin valittaa siitä koko aamusta niin kauan että kukaan ei enää jaksaisi lukea. Mutta asiaan, tulin sitten siinä äitin kanssa kotiin erittäin huonolla tuulella, kirosin eteisessä ''pikkusiskon'' ''kaverien'' kenkiä ihan huolella vihasena. Kunnes, eiköhän sieltä pöllähdä kasa urpoja kavereita alakerrasta ''yllätyyyyys!!'' ja meinasin saada sydärin. For real. Ei vaan oli tosi ihana juttu kaikilta, kiitos! Mulla oli tosi ihana päivä, ei tehty mitään erikoista, syötiin, kuunneltiin musiikkia ja vaan oltiin yhdessä, eli tosiaan ihan täydellistä. Tulee tosi kova ikävä kaikkia, mutta vuosi menee äkkiä ja sitten nähdään taas.♥ 

 
 
 
paras kaveriSiinä oli ihan vaan muutamat kuvat maanantailta, en kerkeä nyt tämän isompaa postausta tekemään, sillä kello on taas jotenkin vierähtänyt jo lauantain puolelle ja mulla tosiaan lähtö on huomenna (tänään) aamulla! Lentokone nousee 10.55 kohti Kööpenhaminaa, josta napataan muut pohjoismaalaiset Exploriusvaihtarit mukaan ja lennetään New Yorkiin yhdessä Soft Landing Campille. Pakkailut ja kaikki on hoidettu, nyt enään muutama tunti unta palloon ja aamulla kentälle! Tänään on lopuille, tärkeimmille kavereille sanottu jo hyvästit joka oli toisaalta hankalaa, mutta ainakin kyyneleiltä vältyttiin ja ihmettelen sitä itse vieläkin, heh.
Seuraavaa postausta saattaa tulla jo New Yorkista sitten, riippuu miten tilanne sallii. Jos en sieltä kerkeä, niin matkasta ja campista teen kuitenkin postausta sitten Arizonasta.
Tulipas taas ärsyttävän kiireinen ja epäselvä postaus, mutten näin yöllä lyhellä aikataululla pysty paremaan.
Ei kai tässä muuta, palaillaan, tää erittäin jännittynyt ja virkeä vaihtari yrittää nyt saada edes vähän nukuttua viimeisenä yönä Suomessa!


 

No comments:

Post a Comment