Sunday, August 3, 2014

Beginning

Moikka kaikille! 
Oon Emma, 16-vuotias nurmijärveläinen.
Parin päivän sisällä mun elämä muuttuu. Ei, vaan mun elämän jää tänne, ja toinen alkaa Arizonassa.   hyvä emma, kerranki osasit sanoo oikein.
Täällä ruudun toisella puolella siis kirjoittelee tuleva vaihtari, joka kuumeisesti odottelee lähtöään, minkä pitäisi siis tulla eteen tässä ihan lähipäivinä. En vielä tiedä kerkeänkö edes välttämättä kirjoitella ennen kuin vasta jenkeissä, sillä nyt on niin paljon kaikkea asiaa hoidettavana. 
Nytkin hoidan yritän hoitaa tän aloituspostauksen lyhyesti ja ytimekkäästi koska aamulla onkin jo 8.30 lähtö Helsinkiin. keikkaapukkaa.
 Yritän pitää tämän bloggaamisen mahdollisimman mielekkäänä, eli vaikka pyrin tekemään postauksia paljon, en niitä pakolla väännä. Innostushan siinä sitten vaan menee ja kirjoitus jää, joka ei varmasti ilahduta niitä kaikkia, jotka kuulumisia täältä haluavat lukea.
 
On tosi vaikeeta tiivistää sanoiksi, mitkä on mun odotukset vaihtovuodelle. Englantia toki haluan oppia puhumaan ihan kunnolla, mutta myös oppia USA:n kulttuurista, koulusta, elämäntavoista, ihan kaikesta. Ja toki saada myös kansainvälisyyttä ystävyspiiriin! Tää tuleva vuosi tulee olemaan varmasti tosi rankka, meen mun mukavuusalueen ulkopuolelle ja rytinällä. Ei tuu todellakaan olemaan helppoa mutta onneks mä voin aina lohduttautua sillä, että kyllä loppujenlopuksi tää vuosi tulee antamaan enemmän mitä ottaa, oon siitä varma. 
Vihdoinkin kun mä pääsen elämään suurinta unelmaani niin en aio pilata sitä nössöilyllä, en todellakaan. Mä oikeesti lähden. Ihan hullua, mutta oon oikeesti tän kaiken hässäkän ja hyvästelyn rinnalla samalla niin innoissani, etten pysty sitä selittää.  haluisin nyt vaan jo päästä lähtemään ! ! !mun hostit on ehkä ihanimpia mitä voisinkaan toivoa. niistä en enempää tässä vielä puhu, kun että mun semiurheilulliseen perheeseen kuuluu äiti, mun ikänen sisko ja vuotta vanhempi veli. en vaan millään malta odottaa että tavataan. oon niin ilonen

No comments:

Post a Comment